MPH Kft.
Új központi email címünk:
info@mph.hu
2142 Nagytarcsa, Váltó utca 4.
Mobilon: 06-30/8595021
Telefon: 06-28/546400
flag_hungarian.bmp flag_english.bmp
Facebook.GIF
LOGO1.JPG
A Mobile Power Hydraulik Kft. működése kezdetén a svéd VOLVO Hydraulics, Monsun-Tison, valamint az olasz PZB és a Hydrocar cégekkel működött együtt. Miután a VOLVO Hydraulics céget megvásárolta a VOAC Hydraulics, amit aztán később a PARKER, cégünk hivatalos PARKER képviselet lett.
LOGO2BZ.JPG

A VOLVO Hydraulics elsődleges beszállítójával – a spanyol BEZARES céggel – az eladási volumen növekedtével a kapcsolat erősödött, így a mellékmeghajtások (PTO) területén a legfőbb beszállítónk a BEZARES lett, aki közvetlen PARKER beszállító is.
LOGO3OMFB.jpg
A termékbővítések, illetve az MPH Kft. ügyfeleinek magasabb szintű kiszolgálása érdekében az olasz beszállítók köre bővült, illetve átrendeződött. Így már 10 éve a járműhidraulikában használt elemeket, berendezéseket leginkább az OMFB cégtől szállítjuk.
LOGO4OMT.jpg
A hidraulika kiegészítők, mint a visszafolyóági szűrő, nyomásmérő óra, olajhűtő, tengelykapcsoló kuplungok, stb. az OMT cégtől kerülnek beszállításra.
LOGO5CBF2.jpg
Csőrendszerbe építhető szelepek (visszacsapó szelep, vezérelt visszacsapó szelep, overcenter szelep, fojtó szelep, áramállandósító, nyomáshatároló szelep, alaplapok) beszállítója a CBF s.r.l.
LOGO6SMA2.jpg
Hidraulika tartályok beszerzése az SMA s.r.l.-től történik.
LOGO55hcontr.jpg
Kedvező árú, jó minőségű, szekcionált vezérlő szelepeket a Hydrocontrol cégtől szerzünk be.
LOGO7TMA.jpg
Cégünk 5 éve hidraulikus csörlőket is forgalmaz a TMA céggel együttműködve.
LOGO8PENIT.JPG

A hidraulikus teleszkóp munkahengereket igénytől függően a HS Penta, vagy az ITCO cégtől szerezzük be. Azonban más henger gyártókkal is kapcsolatban állunk, így speciális esetben az eredetivel azonos teleszkóp hengereket is képesek vagyunk beszerezni.
LOGO9SUNF.jpg
A kezdeti svéd kapcsolat a kiváló minőségű dugattyús hidraulika szívattyúkat és motorokat gyártó, SUNFAB céggel történő együttműködéssel bővült, a tapasztalatunkat elismerve aztán egyben SUNFAB hivatalos képviseletként is működik az MPH Kft.
LOGO10MEIL.JPGA billencshidraulika területén kapcsolatban állunk az angol EDBRO, német Neumeister Hydraulik cégekkel és hivatalos márkaképviselete vagyunk a MEILLER Kipper és a GEORG-nak.
LOGO11GD.JPG4 éve az angol DRUM International Ltd. céggel új kapcsolatot kezdve a járműlefejtő kompresszorokat is felvettük termékeink közé. Azóta a DRUM a Gardner Denver cégcsoporthoz tartozik, és cégcsoporton belül a Wittig berendezések gyártása együtt történik.
LOGO12ASA.JPG
Új kapcsolatként az ASA Hidraulic-tól kitűnő minőségű olajhűtőket szerzünk be.
oldal tetejére
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.