MPH Kft.
Új központi email címünk:
info@mph.hu
2142 Nagytarcsa, Váltó utca 4.
Mobilon: 06-30/8595021
Telefon: 06-28/546400
flag_hungarian.bmp flag_english.bmp
Billencs vezérlések
BK-verz-1.jpg
- Pneumatikus-, elektromos-, bowdenes billentő szelep
Ajánlunk pneumatikus – arányos – vezérlésű, elektromos, vagy akár bowdenes működtetésű billentő szelepeket, beépített nyomáshatárolóval.
Az arányos vezérlésű szelep esetében a billentés, vagy süllyesztés sebessége arányosan szabályozható, a plató bárhol megállítható.
BILLENTŐ_SZELEP_PNEUM.JPG
- Hidraulikus elővezérlésű billentő szelep
A Meiller Kipper és a Georg alkalmazta korábban a billentő rendszereihez a hidraulikus elővezérlőt (kézitekerő). Ma már az újonnan épített rendszereknél nem alkalmazzák ezt a módszert, de korrábbi beszerzésű gépeken még találni ilyen vezérlést. Mint Meiller és Georg képviselet a javítást, alkatrészellátást vállaljuk.
MEILLER_KÉZITEKERŐS_BILLENTŐSZELEP.JPG
- Pneumatikus elővezérők, -kapcsolók
A billentőszelepek vezérlésére szolgáló, megfelelő pneumatikus vezérlők, és az általunk forgalmazott szelepek alkalmazásával a kézikar elmozdításával arányos emelési, illetve süllyesztési sebesség érhető el.
PNEUMATIKUS_JOYSTICK.JPG
Tudunk adni olyan típust is, amely egyben a mellékhajtáskapcsolót is tartalmazza és a mellékhajtást süllyesztéskor automatikusan lekapcsolja. Ezzel elkerülhető, hogy az esetleg bekapcsolva felejtett mellékkihajtás miatt menetközben is működő hidraulika szivattyú megnövekedett tankági nyomása a platót a jármű haladása közben megemelje, ezzel balesetet okozva.
oldal tetejére
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.